Våra kunder berättar

Christer Sediger, Inköpschef, Nilsson Special Vehicles
Christer Sediger, Inköpschef, Nilsson Special Vehicles

Tryggare i samhällets tjänst

Som fordonsbyggare konstruerar vi på Nilsson Special Vehicles ambulanser, begravningsbilar, limousiner och ledningsfordon. Vi har hela 75 år i branschen av att bygga specialkarosser och att förlänga bilar.

SafeDriving menar på att de skapar en säkrare yrkestrafik och tryggare människor genom skräddarsydda och fordonsrelaterade säkerhetssystem. Och det stämmer verkligen.
De produkter som SafeDriving levererar till oss använder vi till blåljusfordon, räddningsledare och ambulanser. Det kan till exempel handla om allt ifrån monitorer och kablage till kamerasystem. Kameror för att både övervaka patient och vårdare inne i ambulanskupén men också kameror på utsidan av fordonet för att informera och varna föraren. Allt för att öka säkerheten så mycket som möjligt.

”Det är inte enbart i bra produkter och 
en teknisk kunskap som SafeDriving
har en hög standard – de har en 
förståelse för hur slutkunden tänker.”

På blåljusmarknaden finns ju självklart väldigt höga kundkrav och fordonen måste vara pålitliga och vara välfungerande med en lång livslängd. Därför har även vi väldigt höga krav.
Där tycker vi SafeDriving har en bra och säker produkt som är lämpad för våra ändamål.
Det är inte enbart i bra produkter och en teknisk kunskap som SafeDriving har en hög standard – de har en förståelse för hur slutkunden tänker. Vi uppskattar även när SafeDriving hjälper oss optimera monteringen av deras produkter för att de ska komma till sin rätt på allra bästa sätt. Tydligare vy i monitorn, bättre placerade kameror etc.

Att vi kan ha en relation som denna till vår leverantör är, både för oss och våra kunder, ovärderlig och någonting som vi verkligen värdesätter. Då blir det precis som SafeDriving påstår: en säkrare yrkestrafik och tryggare människor.

// Christer Sediger
Inköpschef, Nilsson Special Vehicles